Partners

THE Sweden

The Human Element Sweden AB är en serviceorganisation för certifierade handledare i Sverige. Utvecklingsprogrammet The Human Element tar fasta på det mänskliga för att öka effektivitet och motivation hos individer, grupper och organisationer – allt för att skapa Den Goda Organisationen. Programmet utvecklar självkännedom, självkänsla, kommunikationsförmåga och förmåga till konflikthantering hos individer.

Hur människorna fungerar avgör hur organisationen fungerar. Det vill vi visa att vi är en del av. Därför är alla vi som arbetar här certifierade enligt THE Sweden.

www.thesweden.se


IFL vid Handelshögskolan i Stockholm

IFL är rankat som ett av Europas främsta institut för avancerad ledar- och affärsutveckling. Genom öppna och skräddarsydda utvecklingsprogram skapar och förstärker IFL konkurrens- och utvecklingskraften hos företag, organisationer och enskilda individer.

Konsulter inom EvidentaGruppen är associerade till IFL och anlitas som programledare och handledare i olika program för chefs- och ledarutveckling. Konsulterna från EvidentaGruppen medverkar aktivt i IFL:s Leadership Development Forum.

www.ifl.se


Clear Learning Ltd

Clear Learning är ett kunskaps- och utvecklingsföretag som drivs av Professor Gervase Bushe vid Simon Fraser University i Vancouver, Kanada. I Sverige är Gervase Bushe mest känd för boken Klart Ledarskap (2006) samt för ledarskapskursen med samma namn.

EvidentaGruppen är en samarbetspartner till Clear Learning i Sverige, vad gäller Appreciative Inquiry (Uppskattande Undersökning), instruktörer i Klart Ledarskap samt utveckling av kursen Appreciative Leadership & Change.

www.clearlearning.ca